Smart guide för smink i handbagaget

Det kan vara rätt smart att packa ditt smink i ditt handbagage. Dels för att då inte ska dra med dig allt ditt GOSH smink på resan, dels för att du lätt ska kunna fräscha upp dig var du än är. På flyget, på toaletten eller liknande. Grejen är ju att när du ska resa, så ta inte med dig för mycket. Det är bättre lägga fokus på de produkter du gillar bäst och använder mest. Du kan innan du reser köpa bra GOSH smink på gosh.se om du vill. 

Det som de flesta kvinnor tenderar att ta med sig för mycket av det är ögonskuggsprodukter och läpprodukter. Du behöver faktiskt bara ha några neutrala toner och några blandade färgstarka toner.

Satsa på två naturliga produkter och två färgstarka produkter

När du ska välja neutrala färger, så se till då att välja de produkter du är bekväm med och som du vet att du kommer använda dig av varje dag. Det både när det gäller för läppar och för ögon. Sedan kan du även satsa på att ta med två färgstarka produkter. Det så att du om du vill en dag eller kväll piffa till dig lite extra eller ha en mer färgstark makeup. Det du då kan satsa på är en mindre ögonskuggspalett med färgstarka nyanser samt att du tar ett enda färgstarkt läppstift. Du kan dessutom matcha dessa med dina neutrala toner. 

Bästa basprodukterna att ha med i handbagaget

När det gäller GOSH smink och basprodukter, satsa på att ha ett bra foundation i stiftformat. Den är smidig att använda samt lätt att applicera. Du kan ha den som både foundation och concealer, så slipper du ta med båda delarna. Ta även med ett löst puder, som inte riskerar att gå sönder.

Ta även med en travel size mascara samt en bra ögonbrynsgel. Sedan kan du även välja att ta med en kajal/eyeliner.

För dig som vill ha med mer smink

Om du känner att du vill kunna sminka dig som du vill, så kan du så klart ta med dig mer smink och packa det i din vanliga resväska. Se till att satsa på en rejäl necessär att ha det i. Du bör även ha en extra necessär för att kunna få med dig schampo, balsam, hudkrämer, tandkräm och allt annat du behöver. Ska du ha med dig parfym på resan, se till att även packa den i resväskan, då det är maxgräns på vätska i handbagage. 

Om du behöver uppdatera din sminkväska före du reser, satsa på att köpa GOSH smink på gosh.se. Hos dem hittar du allt det du kan tänkas behöva på din resa, så väl som bra smink för hemmabruk. 

Huruvida du ska välja travels size eller inte på det du tar med dig, det avgör du själv. Men vissa saker är värt att köpa normal storlek medan andra passar bättre att ha just i en så kallad travel size, alltså i mindre förpackningar, askar och behållare.