Satsa på snygga kuddar och filtar för vardagsrummet


Ibland finns det ju en lust att göra en förändring av vardagsrummet, utan att behöva lägga ner tid och pengar på att tapetsera om eller annat. Det du då kan göra, det är att med små medel få en ny look på rummet. Ett bra sätt är att satsa på att byta ut dina kuddar i soffan, satsa på snygga filtar och plädar samt kanske en ny matta. Har du kuddar du trivs med, så kan du förnya dem, med Tine K kuddfodral till exempel. Sådan kan du hitta på https://www.tinekhome.com/en/. Där finns det även annat som kan passa bra att inreda ditt vardagsrum med.

Kuddar i olika storlekar och former

Det går sällan att ha för många kuddar! Det kan vara bra att ha många av dem, gärna olika former, storlekar och färger. Om du har några du trivs bra med redan men vill förnya dem på ett enkelt sätt, då är det smart att köpa Tine K kuddfodral att sätta på dem. 

För att inreda med kuddar, så kan du välja att göra på en massa olika sätt. Ett smart tips för soffan är att du där har olika kuddstorlekar, då det gör intrycket intressantare, än om alla är i samma storlek och form. 

Du kan ha samma färg på dem om du vill, men satsa på att ha olika strukturer på kuddfodralen. Det är därmed inte fel att ha material så som sammet, linne samt andra textilier med tydliga strukturer.

När det gäller färgkombinationer så har du hur många möjligheter som helst. Du kan som vi nyss sa, ha samma färg men olika strukturer. Men det går minst lika bra att använda dig av färger som kontrasterar varandra. Det kan även vara snyggt att låta dem gå ton i ton med varandra. Ett annat tips är att använda de färger du redan har i vardagsrummet, som på mattan, i en tavla eller färgen på väggarna. 

Ett udda antal kuddar i soffan är oftast snyggast samt att det ger ett mer levande intryck. Du kan ha tre, fem, sju eller fler kuddar. Eller så grupperar du dem på olika sätt.

Ska du ha kuddar i en fåtölj, så är det snyggast att ha två kuddar där en är mindre och en större. Den mindre placerar du då givetvis framför den som är större.

Härliga plädar och filtar

Att utöver satsa på Tine K kuddfodral är plädar och filtar av olika slag. Dels förhöjer de din inredning, dels har de ju den funktionen att du kan krypa ner under den om du fryser. Du kan välja att vika dem snyggt och ha dem på soffan eller testa att slänga dem lite nonchalant på soffan. Välj gärna olika filtar beroende på vad det är för årstid. Du kan kombinera färgerna med vad du har på dina kuddar, eller vad du har för övrig inredning. 

Förhoppningsvis har du nu fått lite bra tips på hur du snabbt och lätt kan förnya inredningen av ditt vardagsrum!