Dagens inspiration

 

Valborg i Uppsala

Denna Valborg kommer jag spendera i Uppsala. Börje kommer ju därifrån, och hon har lovat mycket drag och fest. Hon bjuder även med mig och Oscar, så vi får testa på att fira valborg på riktigt! :D Kan inte påstå att man riktigt gjort det i Jönköping. Visst har vi festat, men inte mer än vilken kväll som helst typ, haha. Startar dagen med champangefrukost iallafall. Börje menar att dagens höjdpunkt är dags-fyllan och inte kvällen. Höga förväntingar som sagt!
 

Dagens träningstips - Triceps

 

Valborg på facebook

Haha hittade dessa roliga bilder på Veckorevyn.se Hur det hade sett ut om Valborg haft facebook. Sjukt kul! Hoppas ni har en bra Valborg allihopa!
eventinbjudan
 
 
 
 
 

Glöm inte - TÄVLING!

#MTVLovesNellie är en ny tv-serie på MTV, där Nellie Berntsson videobloggar mellan programmen på MTV. Nellie är 13 år och en av Sveriges största bloggare. Hon bloggar på Metro Mode, har över 220 000 följare på Instagram samt över 50 000 prenumeranter på sin egen YouTube-kanal ”Jag är Nellie”. Från och med 14 april och 4 veckor framåt så har Nellie en videoblogg mellan programmen på MTV, varje vardagseftermiddag mellan kl. 15:00 - 17:00. Här kommer hon att prata om artister & kändisar, mode & trender, relationer, sitt liv online och en massa annat. 
 
Tänkte bara påminna er, så ni inte glömmer bort tävlingen ikväll:

Just nu har MTV i samarbete med Nyheter24gruppen arrangerat en tävling som pågår mellan 15.00-17.00 IDAG! I tävlingen kan man vinna fett bra priser så som Nokias nya telefon Nokia Lumia 630, Urbanears Medis-hörlurar och goodiebags från Junkyard med massa sjukt bra grejer i! Tävlingen pågår 28-30 april. Så, sista dagen idag med andra ord.
 
För att tävla svarar man på frågor som man hittar svaren till genom att kolla på MTV mellan kl 15 och 17 .Klicka HÄÄR för att komma till tävlingen!

Dagens citat

 

Dagens citat

 

Dagens citat

 

Dagens inspiration

 

Varför är det så viktigt att rösta i EU-valet?

Nu ligger gårdagens avsnitt av Partiprogrammet uppe på nätet. Klicka på bilden för att kika. Jag är dock inte med förrän efter 27 minuter. Snackade inte jättemycket, kändes mest som jag fick frågor i sitl med "håller du med?" och "svara lite kort!" Vilket var lite synd för jag hade verkligen mycket att säga själv. Men det var jättekul att få vara med. Känns även kul att representera bloggvärlden i en så viktig fråga. Visa att långt blondt hår, smink och en rosaglittrig blogg inte behöver byta att man inte förstår värdet i en röst till Europaparlamentet.