kort videoblogg från idag!

[videofyme id="1146313" width="720" height="461"]

Tipsar om mina favorit solglasögon!

alla glasögon kommer HÄRIFRÅN


fortsätter med rapporten.

Hejhå idag är det söndag, fortsätter med min rapport om religion. Hann skriva 11 sidor igår. Ikväll ska jag gå på bio. Det här är en bra dag!

hittade världens största bär i ägget ju

hur stor va inte den gubben?! 


Mitt påskägg.

Asså jag äslkar godis så mycket, denna påsken är så jobbig, haha. Vi har ALDRIG godis hemma. Aldrig godis, kakor, sockriga flingor eller något i den stilen. Bara massa grönsaker o fullkornsbröd. Men nu när det är påsk så har mamma köpt fetaste godispåsen som ligger o gömmer i skafferiet. Men jag har överlevt hittills, och levt på jordgubbar. Hur mycket jag än älskar godis så skulle jag aldrig tillåta mig själv att misslyckas med de här hundra dagarna, imorgon har 1/4 del av tiden gått. :D:D:D:D

VIDEOBLOGG - firar påsk

[videofyme id="1133702" width="720" height="461"]

PÅSKPLUGGSLÖRDAG

Idag ska jag äntligen ta tag i den där rapportskrviningen till samhällskunskapen. Igår blev jag klar med min engelska essä om internetanvändning. Den behöver egentligen inte vara klar förrän vecka 17, men kände att det är bra att få det gjort. Vecka 17 är det nämligen matteprov och vecka 18 fysikprov. Lika bra att få alla mindre uppgifter ur vägen nu när det är lov och det finns tid.  Rapporten i samhällskunskapen fick man skriva om precis. vad. man. ville. Varför i hela vida världen tog jag en så svår fråga då? Jag vet inte. Jag ville skriva om någonting som intresserar mig. Först tänkte jag skriva om ateism, men det kändes lite brett, sen tänkte jag skriva om Richard Dawkins, som är tidernas mest kända och mest hatade ateist. Sen kom jag på att jag inte ville formulera hela min rapport kring en människa utan kring en frågeställning. Just nu så står texten "Varför finns religion?" som rubrik. Kommer antagligen byta ut den frågan ett dussin gånger till, eftersom frågan är så himla stor och luddig och svår att få ett konkret svar på i bara en "liten" rapport. Men jag måste ju börja någonstans. Så jag börjar här. Och nu. På påskafton. Varför finns religion?

BILDER FRÅN PÅSKEN 2012

Haha hittade lite roliga bilder från påsken 2012. Då gick jag verkligen in för de där påskäggen!


Goooood morning!

Hejhej godmorgon på er alla. Vaknade ganska nyss, gött o sovaaaa. Idag ska jag plugga o fira påsk o sen plugga lite till. Ikväll blir det utgång. Om jag orkar. Känner mig lite halvsjuk. Vad gör ni idag?

MIN BALKLÄNNING

Äntlingen har min balklänning kommit, blev levererad ända fram till dörren, lyx! Tycker den är sååå himla fin. Balen är den 4 Juni, det vill säga bara 4 dagar efter jag kommer hem från spanien. Kommer förhoppningsvis matcha klänningen med långt blondt lockigt hår och en härlig spanien-bränna.