VIRA SLUTAR BLOGGA


DETTA ÄR MITT SISTA INLÄGG I BLOGGEN. TACK ALLA SÖTA LÄSARE FÖR DENNA TIDEN <3
JAG FINNS PÅ TEX BILDDAGBOKEN, EMOCORE.SE UNDER NAMNET WOHOHOE
BEVAKA MEJ DÄR OM NI KOMMER SAKNA MEJ HÄR :)
PUSS VIRA <3

Jätte många har bett oss göra en film när vi fixar håret, så nu har jag gjort det! orkade inte fixa någon snitsig text i filmen men gör så här:
Platta håret
Sätt upp 3/4 delar av håret
tupera det som inte är uppsatt, spraya
sätt i löshår
släpp ner lite mer hår, tupera, spraya
mer löshår, släpp ner resten av håret
ta i volympulver, tupera, spraya
platta luggen med mini plattång
Jag failar och får hårspray i ögonen! HAHAH

Nomineringarna till veckans blogg!


Kul att så många gillar den nya designen. Den är dock inte klar än på långavägar, har massa kvar att fixa, men när alla koder är på plats kommer det bli snyggare än någonsin! ;)

Men nu över till något helt annat, alla har nog väntat med spänning på vilka som blev nominerade till veckans blogg! och här kommer dom 8 finalistera:
----------------------------------------------------------------------------------

1
Ebbalovisafilippa
hejsan, jag skulle vilja vara med :)
min blogg handlar mest om min galna vardag, men också lite om mode, fotografering och lite annat smått och gott!

2
schiffel
Min blogg heter kort och gott "Schniffel - en knas!" Tja, namnet säger väl en hel del om mig? xD Jag har inte riktigt alltid alla kopplingar i hjärnan på rätt ställen, och skriver om roliga och knasiga saker som händer mig. Mitt sätt att se på livet får ganska mycket att verka knasigt x) Jag testar även lite grejer och skriver om resultatet, uppdaterar om mina intressen och det som händer omkring mig! Ha kul!

3
Jonesy
Jag har en blogg som är lite som ett barn för mig. Eller ett husdjur kanske. Där skriver jag allt möjligt, både roliga och tråkiga saker. Funderingar, mitt teaterintresse, roliga klipp, videobloggar.. Ja, allt möjligt. Försöker att alltid skriva med glimten i ögat även när jag är arg eller ledsen över någonting. En blogg om allt och ingenting kanske man kan säga.

4
Myrescue Min blogg handlar om mig och mina bästa vänner - hästarna. :) jag bor på ett internat 100 mil hemifrån och går sista terminen nu, jag skriver om hur jobbigt det kan vara att ibland vara helt ensam och ibland inte. :) 

5
JESSICA
Min blogg handlar om allt som kretsar runt mig. Foto, kompisar, min vardag, mina tankar, och pojkvännen.
Och jag kommer från Finland, i en liten by på landet som heter Vörå. Så en fjortis stor shoppare osv, kan man väl inte riktigt säga att jag är. Men bonde är jag verkligen inte heller. haha :)

6
Xkiiwii
Jag villl vara med
I min blogg kan ni läsa om mig och min stora lilla värld där jag berättar om mitt liv, musik, konserter/festivaler och andra roliga saker jag vill skriva om. Enjoy!

7
Emma hansson
jag vill va med.
jag har en ganska mysig blogg, skriver mycket om kändisar som ja träffar mycket idol bilder.
är lite av ett kändisfreak, kanske skryter för mycket. uppdaterar varje dag om skolan och live och kompisar. väldigt rolig blogg där ja skriver om saker som händer och tävlingar då och då :)
själv vinner ja mycket kanske jag ska tilläga så det blir mkt att ja går på kändissaker eller får hem bilder på kändisar som ingen annan har tex osså vinner ja biljetter till idol, melodifestival bla varje år nästan haha :) pusshej<3


8
Gabriel
jag vill vara med!
min blogg handlar om allt mellan himmel och jord, en blogg med högt i tak alltså! Allt från min dag, dagens fråga till tips och egengjorda bilder och egentagna foton!

----------------------------------------------


NY DESIGN på gång o på väg !


Nu ska jag äntligen börja på en ny design, och det behövs verkligen! Men jag vett inte alls hr jag skagöra den. Så jag tänkte - det bästa är ju att fråga läsarna! Först o främst ska vi byta bakgrundsfärg. Dena turkoa är även den ganska uttjatad. Eller ni kanske gillar den? Rösta här nedan för vilken färg som ska vara i bakgrunden.

Vad ska vi ha för bakgrundsfärg på bloggen?

(notera att rosa inte finns som ett alternativ, men tanke på att kissie, dessie, paow foki och en hel hög till med personer har just rosa på sin blogg! Vi tänker inte vara en i mängden precis.)


hallelujah!


om man diskar den skeden i diskmaskinen så går den sönder! :( Så diska den för hand!!!! glöm inte det!

Sen en till sak, tycker ni vi ska ha kvar regnbågen på headern? :) själv tycker jag om den! vad tycker ni? Vi kanske ska ha en muffins istället? Eller en jätte jätte stor ... grå ... sten!


MUMIN FÖDELSEDAG!


Idag fyller Mumin som är vår största idol 65 år!! Den lilla krabaten är fortfarande lika älskad ( och snygg) efter alla dessa år!
O
M
G

För ett tag sen gjorde jag och Jezzi en mumin sång!den bör ingen höra,  men såhär var lyricsen ( melodin är vanliga mumin-introsången :

Vem springer och plockar små blommor och stockar, jo mumin! mumin
vem är vit som solen, och ligger i poolen, jo mumin! mumin
med liten nos och sammetsben, han rakar med venus men är schizofren!
jo mumin, mumin!
Vem äter nogaten men skippar spenaten? Jo mumin, mumin!
men mumin är borta, när kommer han hem?
Jo klocka 8, då går han till sängs!
Vill du bli veckans blogg?


idag är jag glad! Tänkte att alla in som läser  vår blogg, kanske vill ha lite läsare till eran blogg också? Då har jag ett fruktansvärt bra tips! Du kan härmed bli veckans blogg! Fast vi kommer inte ha det varje vecka, men jag döpte det till veckans blogg ändå!
Skriv då en kommentar till detta inlägg. Berätta (kortfattat!) om din blogg, länka till den, så går vi in och kikar lite. Om några dagar lägger vi upp en inlägg med 5-10 finalister. Då kan ni rösta! Alla finalister blir förstås länkade, så man ser lite vem det är man röstar på!
så glad är jag idag! Blir så glad av denna bilden, det e Äkta känsla  :D från tivoli i Köpenhamn sommaren 2009.
Vill du bli veckans blogg? Kommentera!
Du kan förståss nominera någon annan blogg, en kompis eller någon du bara följer som du tycker är riktigt bra!

Han va så PIMP!!

¨
Hittade en film från i höstas, den är filmad av misstag och man hör inte riktigt vad vi säger men det låter som :
Jezzi: Oj nu filmade jag!
Vira: Han va, han va såhär typ pimp!
HAHAHA


Nästa onsdag åker jag till Egypten! i egypten blir man jätte lät spysjuk, så jag tar massa mediciner innan så jag ska hålla mig frisk. Medicinen jag just drack smakade hallon och rispade i min hals :C

hofosho skriver om... skor!


Godmorgon!
Nu har jag (äntligen) kravlat upp ur sängen för att ta mej till skolan! Varför är man alltid pigg på kvällen o trött på morgonen? Jag är verkligen inte en morgonmänniska. Men jag är iallafall tillräckligt pigg för att orka sitta här och skriva!
Snart ska jag köpa vårskor. Jag vill jättegärna köpa ett par söta jag hittar, dom är svarta, och söta och har klack. MEn jag vet inte om jag är för lång för klack! Jag är 170cm! Var går "gränsen"?
Förra våren hade jag iallfall et par svarta converse, som jag flitigt under några timmar satt och sydde in småsmå rosa stygn på! Då blev dom lite rosa med. Tålamod är bra!
Här är en random video från i somras! Jag hade fått ett par navelsmycket på köpet när jag köpte rosa hårfärg! Vi satte på oss smyckena som munnar, naveln var näsa och så målade vi lömska ögon! DET är humor!

Gröt drink och sminktips!


Vintern är tråkig och kall som alla vet, finns ingenting man kan göra! Men jag och min kompis flög runt i stan och drack varma drycker på typ 10 olika cafer i stan, bara för att fördriva tiden! På ett ställe fick vi tag i en mjölkdrink! den smakade gröt!

Till vardags, skolan och sånt, vill man ju sminka sig snyggt, men ändå neutralt och man hinner inte alltid lägga överdrivet lång på att sminka sig, så nu ska ni få ett vardags-sminktips! Min absoluta favorit ögonmakeup till skolan!

Måla bara vitkajal över och under ögat och i ögonvrån.
Markera överfransraden med flytande kajal och måla en vinge i ögonvrån.
Sedan Mascara :)
Går jätte snabbt! Hur länge brukar ni fixa er på morgonen?

Skidor!


Idag har jag skuttat fram i skidbackar hela dagen! Jag fick en gång ett råd av en lömsk vän att man aldrig ska åka "en sista gång" för då trillar man alltid! Så man kan liksom inte säga "nu åker vi en sista gång!" fötr då kommer man trilla! Det är fakta! Man måste typ säga "nu åker vi sju gånger till...." och så åker man bara en gång :D

Detta struntade jag förståss i, jag åkte hela dan med attityden "hihih jag har åkt alla svarta backar i åre, inget kan stoppa mej!" Men sen... när jag skulle åka.. "en sista gång" bara EN gång till. Då åkte jag rakt in i en filur! och tappade skidan och skrek som en rädd gris! och verkade plötsligt inte så cool! fast jag slog mej inte häähää , man får ju skylla sig själv att man åker en sista gång!


Glada snubbar i liften!Sprakande brasa och tjockis granar! Sammanfattar gott o väl dagen!
Om man aldrig åkt skidor (eller snowboard!) kan man aldrig någonsin ana hur kul det är!
Brukar ni åka skidor? :D

Vira klipper håret!Här är en film som " uppföljare" på inlägget om att man klipper håret/luggen bäst själv!
Saxen är hal som en ål och gröön!

Ett tips! klipp lite i taget, så ifall det blir fel syns det inte!